Tjänster

Byggfirma med bred kompetens

Utöver badrumsrenovering erbjuder vi ett flertal andra tjänster inom bygg och renovering.

Köksrenovering

Letar du efter ett företag som kan höja huset eller lägenhetens värde med ett fräscht kök? Eller vill du bara ha en trivsammare miljö i hemmets hjärta? Kontakta då oss, vi har kompetensen och noggrannheten att kunna skapa ett kök i just din smak. Alla våra hantverkare – snickare, elektriker, vvs-montörer, plattsättare med flera är certifierade och kan sina jobb utan och innan.

När vi renoverar ditt kök så är det endast fantasin som sätter gränser. Välj själv om du vill ha en skandinavisk, avskalad stil där det är ljust och fräscht med enkla former eller om du föredrar ett rustikt kök, färgstarka internationella trender eller kanske avancerade ljussättningar och andra tekniska lösningar.

Värmepumpar

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med värmepumpar av olika slag. Oavsett om du vill installare en bergvärmepump eller luftvärmepump i ditt hus så kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder dessutom service av värmepumpar så att de behåller sin prestanda. Kontakta oss gärna om du har några frågor och värmepumpar. Vi har kylcertifikat.

VVS

Vi utför även det mesta inom VVS, såväl enklare renoveringar och lagningar som större servicearbeten. Ett läckande avlopp, ett avloppssystem som behöver spolas eller köksblandaren behöver bytas – vi hjälper dig med VVS-arbeten. Vi forslar även bort toalettstolar och gamla delar av badrummet.

Totalrenoveringar

Ibland måste man ta i med hårdhandskarna för att få ordning på en lägenhet, villa eller fritidshus. I lägen där det inte räcker med att byta ut enstaka ytskikt är det bättre att investera i en totalrenovering. Här får du möjlighet till friare utformning av ytorna och i vissa lägen kan vi även ändra på planlösningen om så önskas. Vi tar hand om hela processen från planering och rivning till att bygga upp det hela på nytt enligt specifikation.

En stor fördel med att anlita oss för olika typer av byggprojekt och renovering är att du kan känna dig trygg med att du får vad du har förfrågat. Samtliga hantverkare är erfarna och certifierade inom respektive område och du kommer under hela projektet att ha kontakt med någon av våra rutinerade och kunniga arbetsledare. De kan svara på eventuella frågor under arbetets gång.

Mer än bara badrum! Vi erbjuder ett brett utbud av bygg- och renoveringstjänster