Tjänster

Byggfirma med bred kompetens

Utöver badrumsrenovering erbjuder vi ett flertal andra tjänster inom bygg och renovering.

Köksrenovering

Letar du efter ett företag som kan höja huset eller lägenhetens värde med ett fräscht kök? Eller vill du bara ha en trivsammare miljö i hemmets hjärta? Kontakta då oss, vi har kompetensen och noggrannheten att kunna skapa ett kök i just din smak. Alla våra hantverkare – snickare, elektriker, vvs-montörer, plattsättare med flera är certifierade och kan sina jobb utan och innan.

När vi renoverar ditt kök så är det endast fantasin som sätter gränser. Välj själv om du vill ha en skandinavisk, avskalad stil där det är ljust och fräscht med enkla former eller om du föredrar ett rustikt kök, färgstarka internationella trender eller kanske avancerade ljussättningar och andra tekniska lösningar.

Tak

Taket är en av bostadens viktigaste delar. Här är det viktigt med regelbundet underhåll för att det ska hålla tätt. Låt oss hjälpa dig med takrenovering eller att lägga tak vid nybygge.

Totalrenoveringar

Ibland måste man ta i med hårdhandskarna för att få ordning på en lägenhet, villa eller fritidshus. I lägen där det inte räcker med att byta ut enstaka ytskikt är det bättre att investera i en totalrenovering. Här får du möjlighet till friare utformning av ytorna och i vissa lägen kan vi även ändra på planlösningen om så önskas. Vi tar hand om hela processen från planering och rivning till att bygga upp det hela på nytt enligt specifikation.

Tillbyggnad

Börjar det bli för trångt i huset eller lägenheten? Med en tillbyggnad går det att expandera boytan, antingen genom att bygga ut på tomten eller genom att expandera i ett vindsutrymme eller liknande. Vi hjälper dig genom hela processen från planering till genomförande av bygget.

Vi kan även hjälpa till med följande tjänster:

  • Till- och Ombyggnad av bostäder
  • Ytskikt
  • Markarbeten
  • Takarbeten
  • Snickerier
  • Måleri och tapetsering
  • Kakel och klinker

En trygg leverantör

En stor fördel med att anlita oss för olika typer av byggprojekt och renovering är att du kan känna dig trygg med att du får vad du har förfrågat. Samtliga hantverkare är erfarna och certifierade inom respektive område och du kommer under hela projektet att ha kontakt med någon av våra rutinerade och kunniga arbetsledare. De kan svara på eventuella frågor under arbetets gång.

Mer än bara badrum! Vi erbjuder ett brett utbud av bygg- och renoveringstjänster