Badrumsrenovering Uppsala

Specialister på badrumsrenovering – av högsta kvalitet

Tjänster

BYGGFIRMA MED BRED KOMPETENS

Utöver badrumsrenovering erbjuder vi ett flertal andra tjänster inom bygg och renovering.

Köksrenovering

Letar du efter ett företag som kan höja huset eller lägenhetens värde med ett fräscht kök? Eller vill du bara ha en trivsammare miljö i hemmets hjärta? Kontakta då oss, vi har kompetensen och noggrannheten att kunna skapa ett kök i just din smak. Alla våra hantverkare – snickare, elektriker, vvs-montörer, plattsättare med flera är certifierade och kan sina jobb utan och innan.

När vi renoverar ditt kök så är det endast fantasin som sätter gränser. Välj själv om du vill ha en skandinavisk, avskalad stil där det är ljust och fräscht med enkla former eller om du föredrar ett rustikt kök, färgstarka internationella trender eller kanske avancerade ljussättningar och andra tekniska lösningar.

Tak

Taket är en av bostadens viktigaste delar. Här är det viktigt med regelbundet underhåll för att det ska hålla tätt. Låt oss hjälpa dig med takrenovering eller att lägga tak vid nybygge.

Totalrenoveringar

Ibland måste man ta i med hårdhandskarna för att få ordning på en lägenhet, villa eller fritidshus. I lägen där det inte räcker med att byta ut enstaka ytskikt är det bättre att investera i en totalrenovering. Här får du möjlighet till friare utformning av ytorna och i vissa lägen kan vi även ändra på planlösningen om så önskas. Vi tar hand om hela processen från planering och rivning till att bygga upp det hela på nytt enligt specifikation.

Tillbyggnad

Börjar det bli för trångt i huset eller lägenheten? Med en tillbyggnad går det att expandera boytan, antingen genom att bygga ut på tomten eller genom att expandera i ett vindsutrymme eller liknande. Vi hjälper dig genom hela processen från planering till genomförande av bygget.

3D-ritning

3D-ritningar är utmärkta verktyg för att visualisera hur en byggnad ser ut eller kan komma att se ut med en förändring. Vid en om- eller tillbyggnation är 3D ett ovärderligt verktyg för att få en känsla för hur slutresultatet blir. 3D-ritningar kan även användas för att experimentera med olika idéer inom heminredning.

Vid försäljning av en bostad ger en planritning i 3D en bättre känsla för hur huset eller lägenheten faktiskt ser ut. Vi kan hjälpa dig att ta fram denna typ av ritningar.

Inredning

Tycker du att det är svårt att få till känslan och utseendet precis som du önskar i din inredning? Misströsta inte! Våra duktiga inredningsdesigners hjälper dig att omvandla dina rum så att de blir harmoniska, trivsamma och hittar de där inredningsdetaljerna som ger det lilla extra.

Rätt val av väggfärg, unika tapeter, textilier, möbler, dekoration och ljussättning kan göra en enorm skillnad. Låt oss visa vad som är möjligt! Med hjälp av 3D-modeller kan vi visa dig hur det kommer att se ut redan på datorn så att du är helt nöjd innan vi skrider till verket.

Homestyling

För att presentera din bostad på bästa möjliga sätt vid försäljning är en homestyling att rekommendera. Vi iscensätter dina rum på ett tilltalande sätt både vid fotografering och visning så att spekulanterna blir inspirerade och ser vad som är möjligt att åstadkomma i din bostad.

En trygg leverantör

En stor fördel med att anlita oss för olika typer av byggprojekt och renovering är att du kan känna dig trygg med att du får vad du har förfrågat. Samtliga hantverkare är erfarna och certifierade inom respektive område och du kommer under hela projektet att ha kontakt med någon av våra rutinerade och kunniga arbetsledare. De kan svara på eventuella frågor under arbetets gång.

Mer än bara badrum! Vi erbjuder ett brett utbud av bygg- och renoveringstjänster.