Badrumsrenovering Uppsala

Specialister på badrumsrenovering – av högsta kvalitet

Om oss

I SVERIGETOPP NÄR DET GÄLLER BADRUMSRENOVERING

Som företag må vi vara relativt nya, men när det kommer till vår samlade erfarenhet inom badrumsrenovering samt andra typer av bygg- och renoveringsprojekt ligger vi definitivt i framkant. Att du som kund blir nöjd med våra tjänster är prioritet nummer ett och det har redan lönat sig i form av ett stort antal goda referenser. Hör av dig till oss om du vill höra vad andra säger innan du beställer!

När du väljer oss får du tillgång till ett byggföretag med bred kompetens. Vi kan mycket mer än bara badrum. Till oss kan du vända dig med allt från en enkel golvläggning till helrenovering av villor och lägenheter. Inget projekt är för litet eller för stort för oss.

Innan du beställer kommer vi ut på ett kostnadsfritt hembesök där vi ger dig full information om kostnaden och tidsåtgången för projektet. Vi tar mått, bestämmer vilka material som ska användas och tar med varje detalj som önskas. Därefter får du en offert att ta ställning till.

Hos oss arbetar självklart bara hantverkare som har behörighet för sina respektive arbetsområden. Inom VVS och badrum är det behörigheterna Säker Vatten och BBV-behörighet från Byggkeramikrådet som gäller.

 

 

 

En hantverksfirma som du kan lita på - välj oss för din badrumsrenovering!