Om oss

I sverigetopp när det gäller badrumsrenovering

S3A är en modern och nytänkande byggfirma som utför arbeten i Uppsala och Stockholmsområdet. För oss är det alltid viktigt att kunden är nöjd med våra tjänster och vår service, därför har vi alltid en hög arbetsmoral. Kunden är delaktig under hela arbetet, från det inledande första mötet till slutfört arbete.

Vår samlade erfarenhet inom badrumsrenovering samt andra typer av bygg- och renoveringsprojekt ligger vi definitivt i framkant. Att du som kund blir nöjd med våra tjänster är prioritet nummer ett och det har redan lönat sig i form av ett stort antal goda referenser. Hör av dig till oss om du vill höra vad andra säger innan du beställer!

Innan du beställer kommer vi ut på ett kostnadsfritt hembesök där vi ger dig full information om kostnaden och tidsåtgången för projektet. Vi tar mått, bestämmer vilka material som ska användas och tar med varje detalj som önskas. Därefter får du en offert att ta ställning till.

Hos oss arbetar självklart bara hantverkare som har behörighet för sina respektive arbetsområden. Inom VVS och badrum är det behörigheterna Säker Vatten och BBV-behörighet från Byggkeramikrådet som gäller.

En hantverksfirma som du kan lita på - välj oss för din badrumsrenovering