Badrumsrenovering Uppsala

Specialister på badrumsrenovering – av högsta kvalitet

Tjänster

VI KAN ÄVEN RENOVERA DITT KÖK

Vid sidan av badrumsrenoveringar så renoverar vi på Dåderman även kök.

Letar du efter ett företag som kan höja huset eller lägenhetens värde med ett fräscht kök? Eller vill du bara ha en trivsammare miljö i hemmets hjärta? Kontakta då oss på Dåderman, vi har kompetensen och noggranheten att kunna skapa ett kök i just din smak.

Vi har utfört köksrenoveringar i hela Storstockholm med omnejd i över tio år. Vi genomför renoveringen helt enligt dina specifika önskemål, med stor känsla för både kvalitet och de där små detaljerna som lyfter en köksmiljö. Alla våra hantverkare – snickare, eletriker, vvs-montörer, plattsättare med mera – är certifierade och kan sina jobb utan och innan. Dåderman kan hjälpa dig att göra ditt kök till en drömplats för hela familjen – stort eller litet spelar ingen roll.

Endast fantasin sätter gränser i ditt kök

När vi renoverar ditt kök så är det endast fantasin som sätter gränser. Vi kan bygga alla sorters kök – från den skandinaviska stilen, ljust och fräscht med enkla former till mer extrema varianter inspirerade av olika internationella trender, med olika avancerade ljussättningar och andra tekniska lösningar. Och det mesta däremellan

Möjligheterna är närmast obegränsade om du anlitar oss för att fixa till ditt kök. Vi kan ta ner väggar och öppna upp planlösningen mellan till exempel kök och vardagsrum. Vi kan sätta in nya fönster, lägga in golv (exempelvis i klinker eller parkett). Vi kan sätta in spotlights och högtalare. Möjligheterna är stora och vi gör alltid vad vi kan för att kunna möta kundens önskemål.

En stor fördel med att anlita oss på Dåderman för en köksrenovering är att du kan känna dig trygg med att du får vad du har förfrågat. Inga andra än våra fast anställda medarbetare arbetar på projektet, och samtliga är erfarna och certifierade inom respektive område. Inga för kunden okända underleverantörer kommer att skapa stök och oro under bygget. Du kommer under hela renoveringen kunna ha kontakt med någon av våra tre rutinerade och kunniga arbetsledare. De kan svara på eventuella frågor under arbetets gång.

"Bra bemötande under renoveringen. Ambitiösa hantverkare, finns inget att klaga på". Joakim N